Cactus

A hétvége rendeltetésszerű használata

11 May 2008 (personal zene food) (4 comments)

A hétvége nem arra való, hogy tanuljunk meg dolgozzunk. Hétvégén élményeket kell gyűjteni -- és azt hiszem, ez a mission most különösen jól sikerült.

Pénteken Irie Maffia-koncertet ajánlott Tibuci, úgyhogy Anitával elnéztünk este a ZP-be. Mondjuk pont Tiborral nem sikerült összefutni, mert lemerült közben a telefonom. A koncert amúgy szerintem nem volt túl nagy eresztés (featuring Sena ide vagy oda), anno az egyéves koncertjük az A38-ban összehasonlíthatatlanul jobb volt.

Aztán szombaton reggel lett egy kis csúszás, Edina kitalálta ugyanis, hogy Simont, Milánék újszülöttjét látogassuk meg délelőtt. Szóval rohanás, ráadasául a virágboltban is sor volt, apropó virág, milyen komoly lehet már a virágkötés-domain, ha arra hogy

Valami vidám, tavaszias csokrot szeretnék egy újdonsült kismamának

az a visszakérdezés, hogy

Kisfiú vagy kislány született?

és enélkül nem tudja elkezdeni a komponensek összeválogatását...

Simon egyébként majdnem ötödfél kiló, de egyáltalán nem úgy, hogy kövér, hanem hogy nagy. Úgy tűnt, egyelőre nem biztos még benne, hogy érdekli őt ez a kinti izé, főleg hunyorog, és nagynéha néz csak körül.

Aztán ma, vasárnap jött a hétvége desszertje: Nitával azt találtuk ki, hogy ebéd gyanánt együtt piknikezünk a Városligetben. Rendeltem szusit, meg hasonlóan furcsa desszerteket is (nem is hinné az ember előre, hogy milyen finom lehet a karamellás-csillis banán), kivittünk egy nagy pokrócot, vittünk innivalót meg poharakat (nem ám hogy műanyag izékkel égessük magunkat), és élveztük a jóidőt.

(ZaPénak meg megnyugtatásul közlöm, hogy közben azért gőzerővel olvasom a könyvet is, szóval remélhetőleg hamarosan vissza tudom vinni)


« Nyomkodom a "Műköggyé" gombot 
All posts
 Iskola az őrület határán »


Encsé (http://gekko.csokavar.hu) 2008-05-11 22:04:27

Én meg titkon azt reméltem, hogy azután majd hozzám is eljut az a könyv...

Encsé 2008-05-11 22:07:41

És akkor ezek szerint majdnem összefutottunk pénteken, mert pont ott jártam underage kislá..., akarom mondani arra sétáltunk Júliával estefelé.

cactus 2008-05-12 00:53:51

Jaj Encse ezt mar annyiszor eljatszottad hogy hol futottunk majdnem ossze... most mar egyszer tenyleg is kene, hogy elhiggyem :)

ZapE 2008-05-13 12:09:08

Nem irom nagypevel, de egy kis hetvegi szusieves meg belefer. Foleg ha en is kapok.