Cactus

The following takes place between 10:00 a.m. and 6:00 p.m.

19 July 2006 (ISC) (2 comments)

... avagy milyen is az, amikor keményen dolgozunk, és nincs kéznél egyetlen ördöglakat sem.

Az irodában gyakorlatilag mindenki 24 fan, és hasonló Cisco IP-telefonokat használunk, mint a sorozatbeli CTU-nál. Ezek után igazából már csak az a csodálatos, hogy csak most jutott eszünkbe megpróbálni beüzemelni a sorozat jellegzetes csengőhangját.

Így hát hétfőn kivételesen nem Josie Maran képek keresésére használtam a Google-t, és egyből ráleltem erre az oldalra, ahol mindenféle mobiltelefonon kívül a Cisco telefonok formátumában is letölthető a csengőhang. Ráadásul még instrukciók is vannak a saját csengések telepítéséhez, de sajnos ezt böngészve hamar kiderült, hogy ehhez bizony rendszergazda kell.

Egy normális munkahelyen bizonyára legkésőbb itt végetért volna ez a történet, mi azonban gyorsan elküldtük a csengőhangot, meg a linket a rendszergazdának, kedden pedig Encsé már személyesen ment érdeklődni, hogy hogyhogy nem volt elég fél nap a telepítéshez. (Gondolom úgy, hogy nem kezelték méltó súllyal a kérést, és mindenféle felesleges securityre meg backupokra pazarolták az időt)

Tíz perccel később a rendszergazda ellenőrizte a telepítést, és a folyosón keresztül meghallottuk az ismerős hangot egy szobából -- hárman egyszerre kaptunk a készülékeinkhez, hogy a leggyorsabb frissítés érdekében azonnal újraindítsuk őket, aztán persze elkezdődött az igazi kreténség: egymást hivogatni csak hogy "ellenőrizzük" a csengést...

Úgyhogy most pár hétig valószínűleg bármikor mosolyt csalhatsz az arcunkra, ha valamelyikünket felhívod az irodai számán.


« Papírmentes iroda 
All posts
 Programming by Google »


Panyi (http://panyika.blogspot.com/) 2007-01-10 18:22:08

Erre csak azt tudom mondani, hogy LOL. Na nézzétek is a hatodik évadot! Olyan telefon meg nekem is kell!

ihyufq (http://www.best-cliponearrings.com) 2012-05-08 08:41:05

Úgyhogy most pár hétig valószínűleg bármikor mosolyt csalhatsz az arcunkra, ha valamelyikünket felhívod az irodai számán. children bras